Coworking

Pentru că adesea ne petrecem mai mult timp la birou decat acasă, ne-am dorit să creăm un spațiu de muncă care să ne inspire și să ne hrănească creativitatea. Așa s-a născut Nook, o idee pe care am tot frământat-o în ultimii 5 ani.
Am căutat mult timp spațiul potrivit și ne-am oprit la o clădire istorică de pe Bulevardul Victoriei, construită la începutul secolului XX. E un spațiu care poartă patina arhitecturii anilor 1900 prin camerele largi, tavanele înalte și parchetul masiv de stejar, geamuri atent lucrate în lemn și o curte interioară fermecătoare. Spațiul a fost renovat în 2019 și am încercat să îi redăm o parte din farmecul de altădată.
NOOK este, așa cum îl visăm noi, un mix între un spaţiu de coworking, evenimente şi artă care pune în centrul activității sale comunitatea.

L-am complementat cu mobilă de inspirație scandinavă, Wifi rapid, mobilier modular, o bucătărie complet mobilată și utilată, zone de lounge și relaxare, vestiare dedicate membrilor și (multe) plante verzi.

Beneficii

lumină naturală și design interior inspirațional

bucătărie mobilată și utilată

wifi rapid (400 Mbps)

imprimantă , scanner & birotică

flipchart , whiteboard & videoproiector HD

zone de lounge și relaxare

cafea, ceai & apă din partea casei

vestiare cu cheie

acces la o curte interioară liniștită

sistem de pontaj electronic, ca să știi câte ore ai stat la noi

spațiu securizat
(monitorizare video & senzori de incediu / efracție)

servicii de curățenie / igienizare

Abonamente

Birou flexibil

Dacă optezi pentru un birou flexibil, te poți bucura de orele de abonament incluse la orice masă sau punct de lucru (canapea, fotoliu etc), fără să ai un birou dedicat. La finalul zilei, te rugăm doar să iei lucrurile cu tine acasă.

1 zi
1 săpt.
1 lună
3 luni

45 Lei
180 Lei
550 Lei
470 Lei / lună

Abonament Freestyle (20h)*
*Te poți bucura de cele 20h oricând, într-un interval maxim de o lună de zile.

98 Lei

Birou fix

Dacă optezi pentru un birou fix, acesta va deveni spațiul tău propriu de lucru. Adică poți să îți lași acolo, în siguranță, laptop, monitor extern, căști și cărțile preferate iar a doua zi acestea vor fi în același loc. Biroul fix înseamnă că doar tu ai acces la acel punct de lucru.

1 lună
3 luni

600 Lei
520 Lei/lună

Cum ținem virușii la distanță?

Am redus semnificativ numărul de birouri, astfel încât distanța minimă între spațiile de lucru să fie de 1,5-2 m;

Suprafețele (birourile, mesele, mânerele ușilor etc.) sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi cu dezinfectant pe bază de alcool (minimum 70%);

Îți punem la dispoziție dezinfectant de mâini, săpun lichid, glicerină și cremă de mâini (pentru supradoză de săpunit și mâini uscate);

Dacă ai uitat să aduci cu tine, poți achiziționa de la Nook măști reutilizabile realizate de artiști locali;

Am stabilit o capacitate maximă a spațiului de 10 persoane;

Aerisim de mai multe ori pe zi spațiul.