Povestea noastră

Pentru că adesea ne petrecem mai mult timp la birou decat acasă, ne-am dorit să creăm un spațiu de muncă care să ne inspire și să ne hrănească creativitatea. Așa s-a născut Nook, o idee pe care am tot frământat-o în ultimii 5 ani.
Am căutat mult timp spațiul potrivit și ne-am oprit la o clădire istorică de pe Bulevardul Victoriei, construită la începutul secolului XX. E un spațiu care poartă patina arhitecturii anilor 1900 prin camerele largi, tavanele înalte și parchetul masiv de stejar, geamuri atent lucrate în lemn și o curte interioară fermecătoare. Spațiul a fost renovat în 2019 și am încercat să îi redăm o parte din farmecul de altădată.
NOOK este, așa cum îl visăm noi, un mix între un spaţiu de coworking, evenimente şi artă care pune în centrul activității sale comunitatea.

L-am complementat cu mobilă de inspirație scandinavă, Wifi rapid, mobilier modular, o bucătărie complet mobilată și utilată, zone de lounge și relaxare, vestiare dedicate membrilor și (multe) plante verzi.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.