cowork

Manifest

Pentru că adesea ne petrecem mai mult timp la birou decat acasă, ne-am dorit să creăm un spațiu de muncă care să ne inspire și să ne hrănească creativitatea. Așa s-a născut Nook, o idee pe care am tot frământat-o în ultimii 5 ani.

Am căutat mult timp spațiul potrivit și ne-am oprit la o clădire istorică de pe Bulevardul Victoriei, construită la începutul secolului XX. E un spațiu care poartă patina arhitecturii anilor 1900 prin camerele largi, tavanele înalte și parchetul masiv de stejar, geamuri atent lucrate în lemn și o curte interioară fermecătoare. Spațiul a fost renovat în 2019 și am încercat să îi redăm o parte din farmecul de altădată.

NOOK este, așa cum îl visăm noi, un mix între un spaţiu de coworking, evenimente şi artă care pune în centrul activității sale comunitatea.

L-am complementat cu mobilă de inspirație scandinavă, Wifi rapid, mobilier modular, o bucătărie complet mobilată și utilată, zone de lounge și relaxare, vestiare dedicate membrilor și (multe) plante verzi.

Beneficii

120 m2 dedicați

lumină naturală și design interior inspirațional

spațiu de conferințe și evenimente

wifi rapid

vestiare cu cheie

sistem de pontaj și securitate

cafea, ceai și apă din partea casei

bucătărie mobilată și utilată

printer / scanner

birotică

Abonamente

Birou flexibil

Dacă optezi pentru un birou flexibil, te poți bucura de orele de abonament incluse la orice masă sau punct de lucru (canapea, fotoliu etc), fără să ai un birou dedicat. La finalul zilei, te rugăm doar să iei lucrurile cu tine acasă.

Birou fix

Dacă optezi pentru un birou fix, acesta va deveni spațiul tău propriu de lucru. Adică poți să îți lași acolo, în siguranță, laptop, monitor extern, căști și cărțile preferate iar a doua zi acestea vor fi în același loc. Biroul fix înseamnă că doar tu ai acces la acel punct de lucru.

1 zi
45 Lei

1 săptămână
180 Lei

1 lună
550 Lei

3 luni
470 Lei / lună

 

AbonamentFreestyle(20h)* *Te poți bucura de cele de 20h oricând,
într-un interval maxim de o lună de zile.
98 Lei

1 lună
600 Lei

3 luni
520 Lei / lună

 

*abonament pentru minim 3 luni, include 5h/lună acces gratuit la sala de conferințe

1 oră

1 zi

1 săptămână

1 lună*

* include 2h/lună acces gratuit la sala de conferințe

5 EUR (25RON)

20 EUR (90 RON)

50 EUR (240RON)

85 EUR (450 RON)

1 lună*

*abonament pentru minim 3 luni, include 5h/lună acces gratuit la sala de conferințe

110 EUR (520 RON)

Evenimente

Evenimentele sunt unul dintre stâlpii Nook – deschidem uşile acelor evenimente care ne provoacă intelectual, care deschid uşa creativităţii, atelierelor, muzicii, artei, fotografiilor dar şi dezbaterilor, workshop-urilor sau teambuilding-urilor de mici dimensiuni.

Sala de evenimente este un spațiu versatil de aproximativ 40 de mp care poate fi inchiriată separat. Oferim posibilitatea de a organiza mici bufete cu fingerfood sau patiserie la locație. Pentru oferte personalizate de preț, hai să ne cunoaștem!

Comunitate

Ne dorim ca Nook să devină un loc efervescent de întâlnire a comunităţii locale creative, să aducă împreună oameni care să se sprijine reciproc, să colaboreze, să lege parteneriate şi prietenii.

Spațiul se adresează în special antreprenorilor aflaţi la început de drum, freelancerilor, designerilor, oamenilor de comunicare, IT-iştilor, arhitecţilor, ilustratorilor, artiștilor, nomazilor digitali, tuturor celor care sunt în căutarea unui loc alternativ şi inspiraţional de lucru, fără bătaia de cap a închirierii propriului birou.

„E cert, orice am gândi şi cu oricâtă amărăciune despre cer şi pământ, despre condiţia umană, despre clipă şi fatum, inima cu bătăile ei aplaudă existenţa.”

Lucian Blaga
Filosof, Poet, Dramaturg, Romancier

„For instance, on the planet Earth, man had always assumed that he was more intelligent than dolphins because he had achieved so much—the wheel, New York, wars and so on—whilst all the dolphins had ever done was muck about in the water having a good time. But conversely, the dolphins had always believed that they were far more intelligent than man—for precisely the same reasons.”

Douglas Adams
Author of The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

„I don’t think about art when I’m working. I try to think about life.”

Jean Michel Basquiat
Artist

Înscrie-te la newsletterul nostru și află noutățile despre membrii înscriși, spațiu și evenimentele pe care le găzduim. Promitem că nu abuzăm în niciun fel.

Contact

Te așteptăm oricând la o cafea, să vezi spațiul și să te lași inspirat de atmosfera locului. Hai în vizită!

Program
Luni – Vineri: 09:00 – 20:00
Sâmbătă – Duminică: Închis

+40 747 212 722
hello@nook.ro
Blvd. Victoriei Nr. 22, Sibiu